WIRE HAIR FOX TERRIERS

Dit is die dierbaarste hondjies ooit. Lewendig, wakker, liefdevol en te pragtig. Toe ek my eerstes aangekoop het, het ek nie kon dink dat ek so verlief op hulle sal raak nie. Die mooiste om te sien is as hulle hardloop. Hulle kan met ‘n knipper geskeer word om daai mooi voorkoms te kry, maar die regte manier is om hulle met die hand te pluk.

The most vital requirement for owning a Wire haired Fox Terrier is time for exercise. They are very active and enjoy long walks. They at least need a yard to run around in. Without enough exercise, the breed can become difficulty to live with and very destructive. Because it is intelligent, the breed should get training to keep its mind stimulated and to keep it out of trouble.

MALE WIRE HAIR FOX TERRIERS

TATTIE

 

 

FEMALE WIRE HAIR FOX TERRIERS

MIEMIE

 

MIENA

 

RINTIN

 

BEAUTY

 

MY-MY 

 

LOULA

 

SAARTJIE

 

SPOGGIE

 

Contact Us

CONTACT DETAILS:
Ironel Lotter
Mobile: 0845168317
Email: ironel@vodamail.co.za

ADDRESS:
Willowmore, South Africa

× How can I help you?